Огляд баскетбольних кросівок Nike Precision 5

1. Nike Precision 5: загальна інформація

2. Nike Precision 5: перші враження

3. Nike Precision 5: підошва

4. Nike Precision 5: верх

5. Nike Precision 5: висновки

1. Nike Precision 5: загальна інформація.

Кросівки для баскетболу Nike Precision 5 - це найдоступніші "дорослі" баскетбольні кросівки від компанії Nike.

Ці баскетбольні кроси вже 5-я модель лінійки Precision. Кросівки мають низький профіль і дана модель, ймовірно, не буде оптимальною для "важких" професійних гравців, але буде відмінним доступним рішенням як для легких і швидкісних любителів баскету, так і для носіння в теплу пору на кожен день.


2. Nike Precision 5: перші враження.

При вилученні з коробки кроси здаються більш дорогими, ніж їх реальна ціна. Кросівки Nike Precision 5 відчуваються в руках легкими та гнучкими. Ці відчуття зберігаються і коли одягаєш їх. І це не дивно, адже вага одного кросівка (НЕ пари) Nike Precision 5 складає всього близько 320 гр (розмір 42). Тому це дійсно дуже легкі баскетбольні кросівки.


Під час першого тренування кросівки відчувалися дуже м'якими, легкими і комфортними. Так як підошва ширше ступні, а також має величезний аутригер, який перешкоджає завалювання, вона сприймається стійкою, і при цьому комфортною в русі.

До речі, наявність такого аутригера - це дуже крута і корисна опція, якою можуть похвалитися не всі дорогі баскетбольні кроси.


Загалом, Nike Precision 5 на нозі відчуваються комфортними і м'якими, і при цьому ще й легкими.

3. Nike Precision 5: підошва.

Гумова підошва з зигзагоподібним малюнком різного масштабу (дрібна, середня і велика "ялинка") створює надійне зчеплення з поверхнею. Гума на підошві базова і відносно м'яка.

Дана модель не оснащена амортизаційними вставками. Але завдяки оптимальній щільності матеріалу і оригінальному протектору, кросівки впевнено не ковзають. До речі, ребро жорсткості у мідсолі додає стійкості.


4. Nike Precision 5: верх.

Верх виконаний з міцного сітчастого текстилю і укріплений безшовними накладками. Зона великого пальця підсилена додатковою накладкою. Така конструкція забезпечує міцність і зберігає форму моделі в ключових місцях.

Кросівки для баскетболу Nike Precision 5 мають широкий язичок.


Модель Nike Precision 5 FlyEase оснащена регульованою гумкою-липучкою, завдяки чому можна швидко відрегулювати і застебнути взуття, класичні же Precision 5 мають стандартну шнурівку.

5. Nike Precision 5: висновки.

Precision 5 - це якісні доступні кросівки від Nike.

Неймовірна легкість, відмінна амортизація і повітропроникність, мінімалістичний дизайн в різних кольорах - це все баскетбольні кросівки Nike Precision 5!

Спробуйте!